نتهای روی دسته گیتار

نتهای روی دسته گیتار

پس از آشنایی با مفاهیم پایه و اولیه در نوازندگی گیتار اکنون نوبت آن است که بیشتر با این ساز آشنا شویم. برای نواختن یک قطعه بر روی گیتار چند مرحله وجود دارد. در ابتدا نوازنده باید توانایی خواندن نت ها و همچنین ریتم آنها را داشته باشد. برای خواندن نت ها می بایست جای نتها را بر روی خطوط حامل به خاطر بسپارید. چنانچه جای نت ها بر روی خطوط حامل را نمیدانید به شما پیشنهاد میکنیم مقاله مفاهیم پایه و اساسی در آموزش گیتار را مطالعه بفرمایید. در مرحله دوم نوبت آن فرا می رسد که نتها را بر روی گیتار اجرا کنید. برای اجرا نتهای یک قطعه بر روی گیتار لازم است جای نتها را روی دسته گیتار حفط باشید. معمولا برای حفظ کردن جای نتها بر روی دسته گیتار تمرینات مختلفی وجود دارد که در این سایت به آنها می پردازیم. همینطور می توان گفت یکی از تمرینات برای به خاطر سپردن جای نتها تمرین گام نوازی است.

اما اگر نیاز به نمودار یا جدولی دارید که تمام نتهای گیتار را به صورت یکجا به شما نشان دهد می توانید از تصویر زیر استفاده کنید.

نتهای روی دسته گیتار

عکس نتهای روی دسته گیتار

در بالا عکس نتهای روی دسته گیتار از فرت 1 تا فرت 12 به علاوه نام سیم های open یا دست باز آورده شده است. لازم به ذکر است که در نمودار بالا اسامی نتهای بکار"بدون دیز یا بمل" گفته شده است. همچنین همانطور که میدانید ترتیب نتهای گیتار بر روی دسته از فرت 12 دوباره تکرار می شوند یعنی نت فرت 12 همنام نت open همان سیم هست و فرت 13 همنام فرت 1 هست "یک اکتاو بالا تر". در ضمن برای خواناتر بودن نتها، هر یک از آنها دارای رنگ منحصر به فرد خود هستند. برای مثال نت لا "A" قرمز رنگ است.

دانلود نسخه قابل چاپ "نتهای روی دسته گیتار" pdf

نویسنده: بهزاد بیسادی
مدرس گیتار و گیتار الکتریک

بهزاد بیسادی مدرس گیتار و گیتار الکتریک

راههای تماس:

تلفن whatsapp telegram  وب سایت بهزاد بیسادی جدید ترین ویدیو های بهزاد بیسادی در آپارات